Дом > о нама

КЕЈО батерије, Кина-Јапан заједничке компаније, основана је 1999 године, а завршена трансфер технологије из Јапана. Од када је успостављен, компанија апсорбује зрео за управљање искуства из Јапана у многим аспектима, као што је развој, производњу и контролу квалитета.

Компанија поседује батерије као полимер Литијум-јонске, ЛиФеПО4 (Литхиум Ирон фосфата), Литијум-јонске батерије које се користе у пољима као финансија плаћања, индустријске опреме, резервне копије складишта, Смарт Хоме, медицински андамп; Лепота уређаји итд... Сви процеси производње су строго под контролом са ИСО9001:2008, ИСО14001:2004, стандарда, и ми смо добили УН 38.3, УЛ, ЦЕ, ФЦЦ, КЦ, аутхентицатионс секција. Како би се задовољиле услове квалитета и еколошке политике у свим подручјима широм света.

КЕЈО за фабрику у Yуањианг Хунан у 2013 години, грана у Кореји 2014. То има врло широко глобалну мрежу и јако флексибилно у комбинацији са на локализацију и је првокласни батерија произвођач који нуди правовремено снабдевања и глобалне технолошке подршке.

Наше главне купца групе налазе се у Европе, Америке, Кореје, као и велики региона у Кини, таква је Ханивел, Пхилипс, Флеxтроницс, у Кореји ЛГ, Самсунг, Тосхиба, Схарп.

У КЕЈО, смо у складу са принципима искреност операција и аутономне управљања. Искрено , оцекивала да сурађивати с тобом.
КЕЈО БАТЕРИЈЕ налази се у Схензхен недалеко од Хонг Конга. Као глобални снабдевач у полимер Литијум-јонске, ЛиФеПО4 (Литхиум Ирон фосфата), Литијум-јонске батерије, ваљкастог батерије и 18650 батерије, батерије Кејо је да креирате додатну вредност за купце широм света.Наш производ

Кејо батерије производа укључује следеће:

1 . Покрежем призматииан батерије

2 . батерије од литијум

3 . Лифепо4 батерије

4 . 18650 батерије

5 . полимер батерија

6 . пуњива цилиндричног Литијум-јонске батерије

Ми снабдевамо батерија за пуњење широм света да широк спектар компанијама широм света, које се крећу од великим мултинационалним организацијама малим појединачним предузећима.


Апликација производа

Кејо батерије је распрострањена у следећим индустрији.

1 . резервну батерију

2 . медицинску батерије

3 . паметан неприметан батерије

4 . плаћања уређај батерије

5 индустријска батерија

6 УПС батерија

7 води киселине алтернативне батерије


Води киселине батерије замена батерије
Нам цертификат

КЕЈО спроводи ИСО9001:2000 система, система за обезбјеђење квалитета чини ИQЦ "," ИПQЦ "," ФQЦ "," смо "," QА "и" Метрологија. Потпуни број стандарда које се крећу од сировог материјала инспекција, производимо процес, контрола испоруке инспекцију (QА), напредну инспекцију опреме и детаљне квалитет управљања датотеке, што омогућава да сваки корак обраде редова за производњу батерија у строгом контролом.

Опрема за производњу

1 . аутоматска линија за производњу осигура дневни капацитет батерије од 500 000 комада, а Кејо планове да испуни те услове од 2.000.000 комада дневно. Опрему за производњу су увезене из Јапана и Америке то гаранција су високе сигурности и уједначеност батерију.

2 . на Кејо, опрему нам батерије, Рандамп; Д и производних поступака складу са међународним стандардима. Аутоматизација процеса кључних за производњу као састојак мешање/премаза и вијугавим осигурао уједначеност нам батерије...


Тржишта производње

Имамо муштерије из домаћег тржишта, као и оверсеа тржишту. КЕЈО има одличан продајни тим, који је добар у комуникацији и искусан да обезбеде савршен купца услуге, техничку подршку и производи решење.

Тржишног удјела од потрошње литијум Јон батерија је око 87% од укупног износа.

Конта динамичан литијум Јон батерија за скоро 10%

На ускладиштену енергију литијум Јон батерија рачуне за око 3%

Наше услуге

У случају неисправне робе, трошак додатни товар наплаћују поврат или промени винкулирано нас. У случају других разлога, купце да платим додатно теретни или наша компанија одбија ако из накнада.

Поврат и мењање нису прихватљиви ако су робу контаминирано, неправилно одржавају или неправилно користи.

У погледу робе излаже на сајму, те су топло примљени у контакт са представницима продаје у било који производи.

Молим те, зови КЕЈО компанија и повратне информације детаље у року од 7 дана, када су резервни делови није довршена. Послаћемо замена одмах купцима.


Упозорење

1 не куцај и растављање батерије.

2 . не успостављај на катодну са аноде батерија или батерија пакете.

3 . не ставите батерије у ватру, то изложити на сунцу или у високим температурама окружења.

4 . не стављајте батерије у воду, органски решења или било који течности.

5 .миxед се користи акумулатора са различитим моделима или капацитета није дозвољено

6 не напуни батерије, реверселy, и молим вас да користите препоручене Иардћерси приликом пуњења пуњива батерија.

7 не наплаћују за једнократну употребу батерије.

8 . немарно одбацили отпадних батерија.