24в 10ах Ли Ион батерија сервисни пакет из кинеске велепродајних

КЕЈО батерија је једна од водећих 24в 10ах ли Јон батерије чопора кинески велепродајних произвођача у Кини, који нуди прилагођене услуге и велепродаја услуга. Са електро великог капацитета, добродошли купи квалитет и издржљиви батерије из наше фабрике. Од када је ли-ион батерија је била...

Ta'rif

КЕЈО батерија је једна од водећих 24в 10ах ли Јон батерије чопора кинески велепродајних произвођача у Кини, који нуди прилагођене услуге и велепродаја услуга. Са електро великог капацитета, добродошли купи квалитет и издржљиви батерије из наше фабрике.

Откад је измислио ли-ион батерија, позива на виши ниво напона отпуста, веће густине енергије, више од 500 циклуса живот и еколошки пријатељске, постао је преносни енергије рапидно.

Кејо батерије стално веће безбедности, најбољи униформности и дужи циклус живот, тако да је батерија се углавном користи у медицински, сигурност, оффицеандамп; породице дигитални поље.
Hot Tags: 24в 10ах ли јонске батерије сервисни пакет од кинеске велепродаје, Кина, произвођача, на велико, прилагођене, купи.
Bilan bog'liq mahsulotlar

Fikr-mulohaza