Литијум-јонска батерија за складиштење 220в Соларна електрана генератор и хибридних Соларна Енергија ветра генератор Соларна енергија система за дома

КАИО Батерија је један од водећих литијум-јонска батерија за складиштење 220в генератора соларне енергије и хибридне Солар Винд генератор снага соларне енергије система за произвођача кућних у Кини, који нуди прилагођене сервис и велико сервис. Уз велике електричне снаге, добродошли да купи квалитет и ...

Ta'rif

КАИО Батерија је један од водећих литијум-јонска батерија за складиштење 220в генератора соларне енергије и хибридне Солар Винд генератор снага соларне енергије система за произвођача кућних у Кини, који нуди прилагођене сервис и велико сервис. Уз велике електричне снаге, добродошли да купи квалитет и трајних батерије из наше фабрике.

Стораге Соларна енергија са Солар & АЦ пуњач, Ли-Ион батерија са напредним БМС, Пуре Сине Ваве Инвертер са УПС функција и других контролних модула Цирцуит.
Каио батерија за складиштење батерија пацк05.ЈПГ

♦ уштеду енергије и заштиту животне средине

♦ продавница електричне енергије сваки дан, обезбедити дневну енергију континуирано

Соларна енергија је чиста енергија, зелена и животне средине заштити, чини ефикасно коришћење ограничених ресурса и смањењу ЦО2   Емисија.

Очување енергије и свести и потражња смањење емисије расте у друштву.

То је време и складиштење и паметне коришћење електричне енергије за домаћинства.

ПОВЕРОАК систем за складиштење снага домаћинство није само једноставан систем за складиштење електричне енергије, али и комбинација система електричне енергије и соларне енергије система, који реализује живот ИКТ новог електричном енергијом.

 

♣ електричне енергије Штедња

У току дана коришћења електричне енергије која се налази у ноћном, уштеду енергије.

Напуните систем за складиштење снага у ноћи од мање потрошње електричне енергије, а у току дана користи струју која чувају у ноћи, допринети да обузда моћ отпада.

Повезан са соларном производње енергије система, може напајати директно до кућних апарата, или пуњење система за складиштење снаге са вишка енергије, како би се смањила употреба електричне енергије из Грид система.

 

  поновно потврђивање

Када је до нестанка струје, меморисани електрична енергија се може користити као резервне снаге, производ има функцију УПС.

Када дође до нестанка струје, чин производ као хитне напајање за ЛЦД ТВ и ЛЕД осветљењем, и друге важне електричне апликације, како би се осигурало континуирано излазне снаге.

 

♣ Даљински подршка надзор

Коришћење система Батерија се може показао на ЛЦД екрану, аутоматско управљање и аларм. Или можете користити преносиви терминал и схватити даљински монитор преко интернета, безбедну употребу.

ПОВЕРОАК производња електричне енергије домаћинства и систем за складиштење може подесити различите радни режим према начину живота домаћинства.

♦ моћ домаћинстава производња и складиштење режим рада

♣ Генерал Воркинг Моде (погодно за просторе без соларне енергије, офф-грид)

Чувајте струју у ноћи када су електрични цене ниске за дневне електричне употребу, да бисте сачували трошкова за електричну енергију.

♣ Режим за уштеду енергије (погодно за подручја са соларне енергије, офф-грид)

Повежите се сунчевом производње енергије система, директно инверт електричну енергију од соларних панела са наизменичном струјом за снабдевање апликацију домаћинства. Батерија за складиштење може да се пуни са екстра соларне енергије или у ноћи када је цена струје је ниска.

♣ Друго режим рада

Купци могу одредити одговарајући режим рада у складу са њиховим захтевима.

 

Коришћење батеријског система за складиштење

♣ Случај 1

Чувајте јефтину електричну енергију у ноћи, како би се смањила потрошња електричне енергије И Случај 1 н дану.

На основу потрошње енергије унутар породице, у току дана искористити електричне енергије који делује под покровитељством у ноћи, да користе електричну енергију економски.

♣ Случај 2

Допринесе електричне штедње са системом за складиштење снага

Када употреба електричне енергије премашује потрошњу енергије подешавање домаћинства је премашио део може да се допуни са батерије за складиштење података, да би се смањио терет електричну мрежу.

 

Коришћење соларне функције електричне енергије

♣ Случај 1

Онемогућавају претходно коришћење електричне енергије из соларног система за пуњење система акумулатор.

♣ Случај 2

Струја генерише из соларног система првенствено користи за напајање свакодневном применом домаћинства; остатак електричне енергије се користи за пуњење система акумулатор.

О нашој производне линијео нашој фабрици

fabrika детаилс.јпг


Наш сертификат:


наша паковање
4. имамо добре после сервиса


Након продаје


Захтев повраћај

Ако резервни делови нису потпуни, молимо вас да нас и детаље повратне позвати у року од 7 дана,

ми ћемо одмах послати замену.


Ви топло поздравили у контакт са нама, ако сте заинтересовани за било робе изложене на сајму.


iskren сервис

* Захтев поврат треба изнети у току повратни период од једне године. Роба и сви делови треба да остане нетакнута са ознакама неоштећеном.

* У случају неисправне робе, додатни терет наплата настали од повраћаја или промене ће бити покривен Кајо. У случају других разлога, купац је дужан да плати екстра терета или одбити га од повраћаја.

* Тхе Рефундирање и промену нису прихватљиви ако се роба контаминирани, неправилно одржава или користе неправилно.

* Ми ћемо обезбедити решење у року од 24 сата након пријема жалбе. Анализа узрок биће дат у року од 3 дана, а раствор ће бити понуђени у року од 7 дана.


Литијумска батерија има високу радну напона, густина енергије, ниску стопу само за пражњење и без меморије ефекат итд Литијум-јонска батерија може бити тањи и мањи. Минимална дебљина од полимерске Ли-Ион батерија је 0.5мм, а могу бити у различите величине и облика, који у великој мери побољшава флексибилност дизајна батерије, тако да батерије са различитим облицима и капацитет на производе треба

Траде Рок:

1. Цена термин: ФОБ (Схензхен / Гуангзхоу / ХонгКонг / Схангхаи), Ек-воркс.ЦИФ, Ц & Ф.

Терм 2. Плаћање: 30% ТТ унапред и баланс 70% против копије Б / Л, или 30% ТТ унапред и баланс пре испоруке, или 30% ТТ и 70% ЛЦ по виђењу.

3. Рок испоруке: Ако Каио Ого, 3-15 дана након добијања депосите.Иф ОЕМ, око 20-25 радних дана по пријему депосите и сав дизајн.

4.Бранд: Каио или ОЕМ

5. услови плаћања ће бити предмет стварног износа трансакције.

За више информација контактирајте нас на


траци@каиобаттери.цом

в вв.каио-баттери.цом


Hot Tags: Литијум-јонска батерија за складиштење 220в генератора соларна енергија и хибридни соларни ветар агрегат соларне енергије система за кућну, Кина, произвођачи, велико, прилагођен, буи
Bilan bog'liq mahsulotlar

Fikr-mulohaza