100АХ 24В ЛиФеПО4 Баттери фор Повер Статион 3.2В Баттери Пацк

КАИО Батерија је један од водећих 100Ах 24в ЛиФеПо4 батерије за напајање станице произвођача 3.2В Батерија у Кини, који пружа прилагођене услуге и велико сервис. Са великим електричног капацитета, добродошли да купи квалитет и трајних батерије из наше фабрике. Буилт-ин ПЦБ за ...

Ta'rif

КАИО Батерија је један од водећих 100Ах 24в ЛиФеПо4 батерије за напајање станице произвођача 3.2В Батерија у Кини, који пружа прилагођене услуге и велико сервис. Са великим електричног капацитета, добродошли да купи квалитет и трајних батерије из наше фабрике.

Буилт-ин ПЦБ за пренапона, под напоном и преко-температуре

Серија веза до четири батерије (24В)

Балансирање унутрашња ћелија

Одржавања

Снажна механичка дизајн

Хиљаде циклуса под нормалним условима

Се може пунити са већином пуњаче олово-киселина

 

Напомене:

 

Наш 24В 100Ах пакет ЛиФеПО4 батерија, са номиналног напона 24В и капацитета 100Ах је склопљен са квалитетном ЛиФеПо4 батерије призматичним 3.2 у 25ах. Може се користити појединачно и може бити повезан у серијској или паралелно да се постигне дати напон и капацитет.

Каио акумулатор пацк0111.ЈПГ

Каио Одлагање акумулатора батерија пацк05.ЈПГ

Каио Одлагање акумулатора батерија пацк06.ЈПГ

Каио акумулатор пацк01.јпг
7.Варранти

12 месеци ограничене гаранције против израде и материјала дефекта.

8.Сафети питања:

Ми имамо гаранцију осигурања. Кина ЦПИЦ ако су производи се добија Кајо, и доноси никакав проблем када ти се користи као што је оштећење имовине и људи повређено.
ако трећи део даје извештај, ПИЦ ће дати свој компензацију свако може чак УСД500,000.

КАИО Батерија је један од водећих прилагођени литијум-јонске батерије на велико призматичне паковања кесица батерије липосукција батерија висок густина енергије Липо батерија поседује произвођача у Кини, који нуди прилагођене сервис и велико сервис. Са великим електричног капацитета, добродошли да купи квалитет и трајних батерије из наше фабрике.

Hot Tags: 100Ах 24в ЛиФеПО4 батерија за паковање снага станица 3.2В батерије, Кина, произвођачи, трговина на велико, прилагођено, купити
Bilan bog'liq mahsulotlar

Fikr-mulohaza